מצד אחד במשך מיליוני שנים פחם היה המלך, כולם השתמשו בו כדי להכין אוכל,
ומצד שני אולי הגיע הזמן להתקדם? או שאולי אוכל בטבע צריך להיות טבעי עם פחמים? אולי.
אבל כדי לבחור את מה שמתאים לכם, כדאי לדעת מה היתרונות של גריל הגז והאם הם רלוונטיים גם בשבילכם.
כל הפרטים ממש כאן.
מתי יוצא לכם להשתמש בגריל?
השאלה הזו ממש קריטית כשמדובר על לבחור גז. כי אם למשל אתם הולכים לטייל בטבע ולאכול שם, יכול להיות שגריל גז יהיה מגושם יחסית לגריל פחם.
ברור שאם החלטתם לצאת לכמה ימים בטבע ולהתמקם תחת עץ רענן, ברור שגריל גז יקל עליכם, במקום להתווכח עם הפחמים שידלקו בכל ארוחה מחדש.
המחיר:
גריל גז יקר משמעותית מגריל רגיל, ככה שלשימוש חד פעמי ברור שתעדיפו גריל רגיל. אם אתם משתמשים הרבה בגריל, בבית או בחצר, גריל גז שווה בהחלט את ההשקעה.
סכנת התלקחות:
מה עוד כדאי לקחת בחשבון? סכנת ההתלקחות. במקומות עם קוצים או ענפים יבשים, גריל גז עלול להיות מסוכן בגלל מיכל הגז שאתו, בגלל זה השימוש האופטימלי לגריל גז הוא בחצר של הבית.
הטעם של הבשר:
והאצבע האחרונה שלנו היא על הבשר עצמו. תהליך השריפה של הגז לא דומה לפחם, מה שמייצר הבדל בטעם בין בשר על האש שנצלה עם פחמים לבין בשר שנצלה עם גז.
לסיכום,
גריל גז של טולמן יכול להיות נוח מאוד לשימוש ביתי, הוא מתחבר לקו הגז של הבית ומספק מענה מושלם לבשר צלוי ברמה גבוהה.
עם זאת, כשאתם יוצאים לטייל בטבע כדאי לקחת בחשבון את הסרבול של גריל גז יחסית לפחמים.
> קראו גם על רכישה נכונה של גריל גז בקישור הזה