חושבים לרכוש טאבון ביתי? מתעניינים ורוצים להכיר אותו מקרוב? אולי יש לכם טאבון כזה, ואתם לא מספיק מכירים אותו… בואו וקראו ארבע עובדות על הטאבון הביתי מבית אל מאגו. אולי לאחר קריאת השורות תדעו יותר ותוכלו להפיק מהטאבון שלכם תוצרים טובים יותר…
מה שכדאי לדעת על הטאבון הביתי
- טאבון ביתי הוא מוצר מעולה למי שאוהב לארח ולבלות בחצר הבית. כמו כן מי שמתחבר לנושא הכנת האוכל בשטח יאהב את הטאבון הביתי. אבל חשוב מאוד לזכור כי חייבים לבחור מוצר איכותי וטוב כדי שניתן יהיה להשתמש בו ולהיות מרוצים ממנו. כי כמו בכל תחום, מוצרים ברמה בסיסית לא תמיד מספקים את הסחורה. במיוחד נכון הדבר כשכל המטרה שלנו היא להצליח לאפות ולצלות מאכלים ברמה אותנטית ולפי טעמכם.
- לצד הטאבון עצמו חשוב לנו לזכור כי עלינו לרכוש ציוד מתאים. כי אנחנו זקוקים לכלים מתאימים ולכלי עבודה נאותים שיאפשרו לנו לשלוט על הנעשה בתוך הטאבון. אלו כלים באורך מתאים ומחומרי גלם הולמים אשר נועדו בדיוק עבור המטרה הזו.
- צריך ללמוד איך להשתמש בטאבון כדי להצליח להפיק ממנו את המיטב. יש סרטונים מיוחדים שמדגימים את הדרך הנכונה לעבוד עם הטאבון. מה שמלמד כל אחד איך לעבוד עם הטאבון, כיצד לחמם אותו ואיך לצלות ולאפות בו נכון על מנת להצליח באמת.
- אין דומה תבשיל או מאפה שנאפה בתנור הביתי או על הכירה, לתבשיל שנכין בטאבון. לכן אנחנו צריכים לקבל מתכונים מתאימים לטאבון הביתי. מתכונים אלו מתייחסים ספציפית לטמפרטורות האפשריות בטאבון ולכל הפרטים שרלוונטיים לטאבון הביתי. מה שיאפשר לכם ללמוד את הכלי החדש שיש לכם, ולדעת איך לעבוד אתו נכון.