יש כל כך הרבה סוגי בצקים שאתם יכולים לעשות בהם שימוש היום, במיוחד כאשר יש המון מודעות לשימוש בבצק. אבל בכל מה שנוגע ליצירה של מאפים יוקרתיים בעיצוב מדויק, יש רק סגנון בצק אחד שאתם רוצים להכיר לעומק וחשוב לכם לתכנן את האופן שבו אתה עבדו עם הבצק הזה נקודת אנחנו כמובן מתייחסים ליצירה של בצק רבוך ולשימוש בבצק רבוך בעולם האפייה. בצק רבוך הוא בצק שבו מוסיפים את הביצים לאחר ערבוב כל שאר חומרי הגלם. השימוש בבצק רווח הופך להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו היום, ולכן המון אנשים רוצים לדעת איך לעשות שימוש בבצק.
שלושה דברים שאתם צריכים לדעת על בצק רבוך
- היצור של בצק רבוך מתחיל מיצירת רביחה בין מים שמן סוכר ומלח, לאחר מכן מוסיפים את הקמח ורק לבסוף את הביצים.
- בצק רבוך הוא בצק מוכן רק כאשר אתם יכולים לראות שהבצק נשמר בצורתו המקורית גם כאשר אתם תופסים את הבצק בין שתי אצבעות. הציפייה היא לראות בצק נמתח בין שתי אצבעות ורק לאחר מכן אפשר לעשות שימוש בבצק.
- במקרים רבים מאוד, הבחירה של אופים בצק רבוך בחירה לשם ייצור מאפים רכים יחסית. למשל פחזניות או פטיפורים קטנים אחרים, שדורשים עיצוב עדין יכולים להנות מהיתרונות של בצק רבוך.
קל לאפייה ולעיצוב – לכל מטרה שהיא
גם אם אף פעם לא התנסיתם בייצור בצק רבוך, זה לא אומר שאתם צריכים לוותר על החוויה. כל מה שצריך לעשות הוא למצוא את אנשי המקצוע שיודעים איך לייצר בשבילכם או ביחד איתכם בסדנת בצק רבוך. כך שאתם תקבלו את הכלים ואת הידע, שיאפשרו לכם לשפר את מיומנויות האפייה לטווח ארוך.
אולי יעניין אתכם גם מידע על חנות אפייה